Gå til indhold

Forskningshuset

Se kontaktoplysninger
Forskningshuset blev oprettet i 2022 på Slagelse Sygehus. Huset samler mange af de forskere på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, der hver dag er med til at skabe forskningsresultater af høj kvalitet. Til gavn for patienter og deres pårørende.

Vi ved, at god forskning og gode forskningsresultater sker ved hjælp af gode samarbejder og et godt forskningsmiljø. Derfor har vi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse et Forskningshus i moderne rammer, som kan give kernen af vores forskere de bedst tænkelige forhold til at forske i og samles omkring.

Forskningshusets fornemmeste opgave er at bidrage til forskning, der hurtigt kommer ud at virke og gør en forskel for patienterne.

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse arbejder mere end 100 medarbejdere - gennem forskning - med at skabe og løfte kvaliteten af tilbud og behandlinger til patienterne. I 2025 forventes der at være ansat 10 professorer, 30 seniorforskere og 50 ph.d.-studerende. Det stiller krav til de fysiske rammer, som skal give forskerne de bedste vilkår for at dele viden og samarbejde mellem afdelinger. Det er netop, hvad forskningshuset giver vores forskere.

Helt i tråd med vores forskningsstrategi skal der i forskningshuset skabes viden. Viden, som er med til at gøre behandlingen af patienter bedre og som sætter retningen for fremtidens behandlinger og pleje på vores sygehuse. Forskningshuset vil også være med til at pege på udfordringerne for folkesundheden og sundhedsvæsnet.

Et godt forskningsmiljø

Det særlige ved vores Forskningshus er, at forskningen foregår på dynamisk, inspirerende og effektiv vis. Husets moderne indretning er ramme om nye og banebrydende forskningssamarbejder, der skaber åbenhed mellem både erfarne og mindre erfarne forskere. Det gælder også mellem forskere, ledere, klinikere, patienter og pårørende. Forskningshuset skal også gøre gode samarbejder med universiteter og andre institutioner mulige.

På billederne herunder kan man se, hvordan Forskningshuset er indrettet med loungeområde og mødelokale med køkken- og AV-udstyr. Gangene i Forskningshuset er fyldt med kontorer, som forskerne anvender i deres daglige arbejde.

Loungeområde i NSR Forskningshuset
Loungeområde i NSR Forskningshuset
Mødelokale med køkken, planter og et langbord med stole
Mødelokale med køkken i NSR Forskningshuset
Samtaleområde med bord, stole og planter i rolige omgivelser
Samtaleomrade i NSR Forskningshuset

Kontakt

Adresse

Forskningsstøtteenheden

NSR Forskningshuset | Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Fælledvej 2F, Stuen

4200 Slagelse

Se kort

Find vej på Slagelse Sygehus

Ring til os

Charlotte Simonÿ | MVU-forskningsleder

Daniel Hägi-Pedersen | Lægelig forskningsleder

Tlf. 21 51 71 67

Tlf. 21 51 71 67

Trine Egegaard | Forskningskonsulent

Tlf. 21 99 28 98

Tlf. 21 99 28 98