Gå til indhold

Velkommen til nye medarbejdere

Vores strategi 'Sammen er vi bedst'

Velkommen til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. På tværs af sygehusene arbejder vi efter strategien 'Sammen er vi bedst'.

Det betyder, at du i dit nye job vil opleve, at vi samarbejder med og om patienterne og vægter det faglige og brede samarbejde med hinanden og eksterne aktører.

Du kan læse mere her: Strategien 'Sammen er vi bedst'

Fællesintroduktion til nye medarbejdere

Den første hverdag i måneden afholder vi fællesintroduktion for alle nyansatte. Her kan du blandt andet møde sygehusledelsen og sygehuspræsten. Du vil også gennemføre den obligatoriske undervisning i brandbekæmpelse. 

Du kan læse mere om fællesintroduktion og finde programmet her: Obligatorisk fællesintroduktion

Velkomst og onboarding

Som nyansat får du tildelt en mentor og evt. buddy i din afdeling, som guider og støtter dig i den første tid. Det er en del af Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuses onboardingprogram. 

Din introduktion planlægges lokalt i afdelingen og kan variere fra afdeling til afdeling. Du vil få udleveret et tilpasset introduktionsforløb for din første tid i dit nye job.

Har du spørgsmål til opstart eller onboarding, kan du kontakte din afdeling. Du er også altid velkommen til at skrive til:

NSR-adm-personale@regionsjaelland.dk 

ID-kort og uniform

Alle medarbejdere på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse skal have et ID-kort. Det fungerer som adgangskort til sygehusene. På en af dine første arbejdsdage vil du derfor få taget billede og udleveret dit nye ID-kort. Derudover bliver du introduceret til vores uniformsdepoter.

Cafémøder for nyuddannede nyansatte

Nyuddannede nyansatte fra mellemlange videregående uddannelser (MVU’er) inviteres til et forløb på 6 gange. Der er 2 forløb om året. Det er din leder der tilmelder dig og det er en del af dit onboardingprogram.
Her er der mulighed for at sparre og møde andre nyuddannede fra andre afdelinger og der er oplæg med forskellige emner, f.eks. hvordan læser du din lønseddel og hvilket dilemmaer kan der være fra at være studerende til at være fastansat.

Har du brug for overnatning?

Som medarbejder på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse kan du gøre brug af vores personalehotel i Slagelse. 

Læs mere om personalehotellet på Slagelse Sygehus

Region Sjælland som ansættelsessted

Læs mere om Region Sjælland som arbejdsplads her:

Region Sjælland som arbejdsplads (Linket fører dig til Region Sjællands hjemmeside).

Vi glæder os til at samarbejde med dig.