Gå til indhold

Puljer og fonde

Kom godt i gang med at søge midler til dit forskningsprojekt. Find oplysninger om Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuses forskningspulje og fonde i Region Sjælland.

Se kontaktoplysninger

Forskningspuljerne

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse har man som ansat mulighed for at søge midler via den lokale forskningspulje. Formålet med forskningspuljen er at støtte forskning af høj international kvalitet, som har relevans for det kliniske arbejde på vores sygehuse. 

Forskningspuljen understøtter udviklingen af forskningsmiljøet på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus i tråd med sygehusenes forskningsstrategi. Forskning, der støttes af puljen, skal foregå indenfor rammen af Region Sjællands gældende forskningspolitik "Forskning på Forkant".

Herunder kan man læse mere om puljen i forhold til, hvordan der ansøges og om vilkårene der gælder for tildeling af midler.

Bemærk Uddybende kriterier for ansøgning og tildeling af midler fremgår, når fulde materiale for kommende puljeopslag offentliggøres på denne side.

Læs eventuelt også D4 retningslinjen "Forskningspulje - lokal for NSR medarbejdere" (bemærk at adgang til retningslinjen kræver adgang til internt netværk).

Lokal forskningspulje 2. runde 2024

Se oplysninger om Den Lokale Forskningspulje for Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse Opslag til 2. runde 2024:

Via den Lokale Forskningspulje 2. runde 2024, afsætter NSR sygehuse ca. 2,5 mio. kr. til støtte af lokale forskningsprojekter.

Professor/seniorforskerpuljen og Forberedelsesstipendiepuljen

Derudover kan der løbende søges midler via følgende puljer, der udspringer af den lokale NSR Forskningspulje:

Om ansøgning af midler via den lokale forskningspulje

Fold følgende punkter ud for den information, der efterspørges.

Forskningsfinansiering, puljer og fonde i Region Sjælland

Region Sjælland har flere fonde og puljer til finansiering af forskning. Man kan læse mere om disse på regionens hjemmeside.

Som forsker i Region Sjælland kan der opnås gratis professionel vejledning inden for ekstern finansiering af forskning. Via Region Sjælland er der desuden adgang til adskillige eksterne finansieringsdatabaser.

Kontakt

Adresse

Forskningsstøtteenheden

NSR Forskningshuset | Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Fælledvej 2F, Stuen

4200 Slagelse

Se kort

Find vej på Slagelse Sygehus

Ring til os

Charlotte Simonÿ | MVU-forskningsleder

Tlf. 25 60 34 62

Tlf. 25 60 34 62

Daniel Hägi-Pedersen | Lægelig forskningsleder

Tlf. 21 51 71 67

Tlf. 21 51 71 67

Trine Egegaard | Forskningskonsulent

Tlf. 21 99 28 98

Tlf. 21 99 28 98