Gå til indhold

Ortopædkirurgisk Sårcenter

Se kontaktoplysninger
Sårcenteret er en del af ortopædkirurgisk ambulatorium. Vores primære opgave er, at behandle patienter med vanskeligt helende sår, ofte som følge af en kronisk lidelse, som f.eks. sukkersyge og kredsløbsrelaterede lidelser.

Vi arbejder på så ti​dligt som muligt, at diagnosticere de sår, som patienterne kommer med i sårcenteret, så vi får sat den rigtige sårbehandling i gang.

Desuden giver vi råd og vejledning i forhold til behandling, undersøgelser samt forebyggelse af udviklingen af nye sår. Det er vigtigt for os, at vi har en god dialog omkring behandlingen af dit sår, og du er derfor altid velkomment til at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.

Behandlingen af såret evalueres løbende. Det er individuelt hvor ofte man kommer i sårcentret.

Ved kontrollen renses sårene og behandlingen rettes til.

Ved diabetiske fodsår beskæres evt. hård hud og fodterapeuten iværksætter aflastning af såret i relevant fodtøj. Det er derfor vigtigt, at du medbringer de evt. udleverede sko ved hver behandling, så de kan kontrolleres og evt. rettes til.

Hygiejne

Rene hænder redder liv – bakterier og virus spreder sig via hænderne. Vask dine hænder grundigt - og sprit dem af bagefter. Så er risikoen for at sprede bakterier mindre. 

Klik for at åben cookiepanel

Du kan ikke se videoer hvis du ikke har accepteret statistik cookies

Kontakt

Adresse

Slagelse Sygehus

Ortopædkirurgisk Sårcenter

Ingemannsvej 44

4200 Slagelse

Se kort

Find vej på Slagelse Sygehus

Åbningstider

Vi har åbent mandag- fredag fra kl 8-16.

Ring til os

Tlf. 58 55 97 26

Tlf. 58 55 97 26