Gå til indhold

Familieambulatoriet

Se kontaktoplysninger
I Familieambulatoriet ønsker vi at skabe et trygt forløb for dig og din familie gennem hele graviditeten, og medvirke til, at jeres barn får den bedst mulige start på livet. Du kan se vores udvidede tilbud på denne side.

Tryg graviditet

Familieambulatoriet på Slagelse Sygehus har regionsfunktion, hvilket betyder, at vi ser gravide og pårørende fra hele Region Sjælland.

Familieambulatoriet tilbyder bl.a. udvidet svangreomsorg til gravide smertepatienter. Meget smertestillende medicin f.eks. Morfin, Oxycodon, Metadon og Tramadol er afhængighedsskabende. Vi har stor erfaring med smertepatienter, og kan supplere den medicinske behandling med akupunktur, NADA (øreakupunktur), anden smertebehandling samt samtaler om hverdagen med kroniske smerter.

Familieambulatoriet tilbyder også udvidet svangreomsorg til gravide, som inden for de sidste 2 år har/har haft et forbrug af afhængighedsskabende medicin, alkohol og/eller andre rusmidler. Endvidere udvidet svangreomsorg til gravide, hvor partneren har/har haft et aktivt rusmiddelforbrug i graviditeten.

Forskning viser, at et forbrug af medicin eller rusmidler under en graviditet kan medføre fysiske såvel som psykiske skader hos barnet. Familieambulatoriet ønsker derfor at tilbyde dig og din familie bedst mulig støtte i graviditeten for at give dit barn den bedste start på livet.

Vi håber, at du og I kan finde de informationer I søger herunder, og ellers hører vi gerne fra jer.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

Adresse

Slagelse Sygehus

Familieambulatoriet

Fælledvej 2D

4200 Slagelse

Se kort

Find vej på Slagelse Sygehus

Åbningstider

Hverdage kl. 08.00-15.00

Ring til os

Hverdage kl. 08.00-15.00

Familieambulatoriet

Tlf. 58 55 36 90

Tlf. 58 55 36 90

Akut opkald til vagthavende jordemoder om graviditet og fødsel.

Tlf. 58 55 36 52 (åbent døgnet rundt)

Tlf. 58 55 36 52 (åbent døgnet rundt)